نهال آلو بخارا بوانات
بوانات یکی از شهرستان های استان فارس یکی از قطب های مهم کشاورزی و تولیدات کشاورزی است.
و باغات درختان میوه انواع درختان میوه سردسیری همچون گردو، آلو، سیب، انار، انگور، انجیر، بادام، فندق وجود دارد.
از این میزان هزار هکتار به کشت .آلو بخارا اختصاص دارد سالانه چهار و نیم تن در هر هکتار بیش از ۴۵ هزارتن آلو در سطح باغات شهرستان کشت و برداشت می شود.
تقریبا ۸۵ درصد مردم شهرستان بوانات به کشاورزی و دامداری مشغول هستند. برداشت آلو از اول شهریور شروع میشود.
و به دلیل منطقه کوهستانی و نیمه کویري بودن شهرستان برداشت این محصول تا اواخر مهر ماه نیز ادامه دارد.
خواص آلو بخارا
آلو بخارا طبیعتی سرد و تر دارد. برای سردرد گرم و برای تب مفید است. حرارت قلب را پایین می آورد و خارش را برطرف میکند.
همچنین به خاطر خاصیت نرم کنندگي که دارد اخلاط فاسد را نرم کرده و از معده و روده خارج می کند. آ
لو بخارا در افراد سرد مزاج و کسانی که معده ي سرد دارند بهتر است با آب و عسل میل کنند؛ و تا از معده خارج نشده غذای دیگری نخورند.
اگر آلوی خشک را با آب پخته و صاف کنند و با عسل یا ترنجبین یا شکر میل کنند قوی ترین و طبیعی ترین و بهترین راه معالجه براي یبوست و بواسیراست.
لو بخارا در افراد سرد مزاج و کسانی که معده ي سرد دارند بهتر است با آب و عسل میل کنند؛ و تا از معده خارج نشده غذای دیگری نخورند.
اگر آلوی خشک را با آب پخته و صاف کنند و با عسل یا ترنجبین یا شکر میل کنند قوی ترین و طبیعی ترین و بهترین راه معالجه براي یبوست و بواسیراست.
استفاده از اشکال مختلف آلو و آلو خشک که باید آن را به شکل خیس شده یا پخته مصرف کنند، ولی نباید در مصرف آن زیاده روی کنند؛
چرا که ما موجب معده درد و ناراحتی طحال می شود.
چرا که ما موجب معده درد و ناراحتی طحال می شود.
اشخاصی که دارای طبع سرد هستند باید در مصرف این میوه احتیاط کنند افراد مبتلا به قند خون نیز باید احتیاط کنند.
آلو بخارا بیشتر به صورت خشک شده در بازار عرضه مي شود.
آلو بخارا به صورت خشک طرفداران بیشتری دارد و استفاده آن در غذاهاي ایرانی کاربرد فراوانی دارد.
آلوبخارا سرشار است آنتی اکسیدان است به طوری که آنتی اکسیدان موجود در آن با آنتي اکسیدان موجود در بلوبری برابر است.
آلوبخارا سرشار است آنتی اکسیدان است به طوری که آنتی اکسیدان موجود در آن با آنتي اکسیدان موجود در بلوبری برابر است.
این ماده مغذی پر از فیبر و کربوهیدرات است که مانع یبوست می شود.
، الو زرد، پردفوس، یرقون ،اجاص ،جاصا والو برقانی مي باشد. نام هاي ديگر آلو بخارا است.
کاربرد آلو بخارا در درمان بیماریها
آلو سيستم اسکلتي بدن را سالم و قوی نگه می دارد و مانع از پوکی استخوان و شکستگی و تحلیل عضلانی می شود.
مواد معدنی از جمله منيزيم، پتاسیم، آهن در آلو بخارا موجود می باشد.
ویتامین سی فراوان دارد که به جذب بالای آهن از مواد غذایی کمک می کند.
مواد معدنی از جمله منيزيم، پتاسیم، آهن در آلو بخارا موجود می باشد.
ویتامین سی فراوان دارد که به جذب بالای آهن از مواد غذایی کمک می کند.
فیبرهای موجود در آلو بخارا کلسترول خون را پایین می آورد و قلب را سالم نگه می دارد آلو بخارا برای کاهش وزن و منیزیم موجود در آن ،
برای بهبود قند خون و پایین آوردن آن و نیز کاهش از اشتها موثر است.
کربوهیدرات های موجود در این میوه انرژی زا بوده و و عملکرد بدن را بهبود می دهد و سلامت استخوان و قدرت بدنی را بالا میبرد.
صفرابر بوده ادرار را زیاد می کند ضد بلغم تب بر و ضد استفراغ می باشد.
در درمان گلودرد اسکوربوت ، کمخونی، تقویت کبد، سرفه، پوست، مسمومیت، چسبندگی پلاکت های خون و تقویت لثه احساس تشنگی،
خارش پوستي،ورم لوزه، تقویت معده، سوء هاضمه، ورم کلیه، سنگ کلیه، آرتروز،
تصلب شرایین، تقویت اعصاب، سر درد و نقرس استفاده می شود.
برای بهبود قند خون و پایین آوردن آن و نیز کاهش از اشتها موثر است.
کربوهیدرات های موجود در این میوه انرژی زا بوده و و عملکرد بدن را بهبود می دهد و سلامت استخوان و قدرت بدنی را بالا میبرد.
صفرابر بوده ادرار را زیاد می کند ضد بلغم تب بر و ضد استفراغ می باشد.
در درمان گلودرد اسکوربوت ، کمخونی، تقویت کبد، سرفه، پوست، مسمومیت، چسبندگی پلاکت های خون و تقویت لثه احساس تشنگی،
خارش پوستي،ورم لوزه، تقویت معده، سوء هاضمه، ورم کلیه، سنگ کلیه، آرتروز،
تصلب شرایین، تقویت اعصاب، سر درد و نقرس استفاده می شود.
مضرات آلو بخارا
بد نیست در اینجا به مضرات آلو بخارا نیز اشاره کنیم :
آلو بخارا به دلیل مصرف زیاد از حد باعث ناراحتی معده، نفخ، ایجاد اسید اوریک، ناراحتي طحال می شود. اشخاص سرد مزاج باید در مصرف اين میوه احتیاط نمایند.
افراد مبتلا به قند خون نیز نباید در مصرف آلوبخارا زیاده روی کنند.
افرادی که مبتلا به ناراحتی های مانند نقرس، اسید اوریک، روماتیسم، تصلب شرایین، اسهال، زخم معده و اثنی عشر می باشند باید در مصرف این میوه احتياط به عمل اورند. …